1 2

Naast bouwproduct (dorpels), afwerkingsmateriaal (vloeren, gevels en trappen) en andere toepassingen zoals aanrechtbladen en open haarden, wordt natuursteen ook gebruikt als graf- of urnenmonument.

 

Groot Natuursteen produceert grafmonumenten naar de wensen en ideeën van haar klanten. Onze modellen zijn in allerlei graniet- en marmersoorten leverbaar, met of zonder omranding en dekplaat. Om u een idee te geven van de mogelijkheden op het gebied van grafmonumenten, kunt u ons online fotoboek bekijken. Tevens is het mogelijk om een afspraak met ons maken, zodat wij vrijblijvend het een en ander met u kunnen bespreken.
Het is natuurlijk ook mogelijk om op eigen gelegenheid een bezoek aan ons bedrijf te brengen, zodat u onze collectie aan modellen, materialen en accessoires kunt bekijken. Hier kunt u zich laten adviseren over alle mogelijkheden.

 

Groot Natuursteen gaat geen samenwerkingsverband aan met tussenpersonen. Hierdoor kunt u besparen op hoge provisiekosten. U zult te woord worden gestaan door vakbekwame mensen uit het ambachtelijk steenhouwersvak en op verzoek zal een eerlijke offerte worden aangeboden.

Annuleren